Over Zenith

Resultaatgericht trainingsbureau

Een  succesvol, resultaatgericht trainingsbureau dat dit jaar precies 25 jaar een vaste waarde vertegenwoordigt als partner in business voor met name de grotere profitorganisaties in Nederland.

In de loop der jaren is Zenith uitgekristalliseerd in een gespecialiseerd trainingsbureau dat het operationeel werkgedrag van met name commerciële medewerkers helpt te ontwikkelen. We doen dit op het terrein van kennis, gedrag, inzicht en vaardigheid. Zenith is gespecialiseerd in sales en onderhandeling gerelateerde trainingen zoals het Impact Verkoop model, Customer Challenge, Commercieel Onderhandelen en Jaargesprekken.

Ons team van deskundige en toegewijde trainers denkt en werkt altijd vanuit de wensen van de opdrachtgever. Betrokkenheid en enthousiasme staan daarbij voorop. Stuk voor stuk hebben onze trainers hun speerpuntbranches, waardoor zij uitmunten in branchespecifieke kennis van zaken en in staat zijn om kwalitatief maatwerk te leveren.

Onze trainingen zijn outputgericht. Wij hebben learning by doing hoog in het vaandel staan en zijn gespecialiseerd in de vertaalslag van kennis naar operationele toepassing. De motivatie en het zelfvertrouwen van de deelnemers zijn hierbij cruciale factoren. Door onze jarenlange ervaring en hoge inzet kan de opdrachtgever rekenen op een optimaal rendement.

Kunnen we u helpen?

Wilt u meer weten over Zenith en ons trainingsaanbod, of heeft u een specifieke vraag over een van onze trainingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op

Stel uw vraag aan Zenith