Incompany-trainingen

Maatwerk met focus op resultaat

Incompany-trainingen kenmerken zich door een hoge mate van maatwerk in programmaopzet en casuïstiek.  De training wordt ontwikkeld op basis van een intakegesprek met onze opdrachtgevers en oriëntatie op de praktijk van de deelnemers.

De meerwaarde van een incompany-training:

  • Trainer met branchekennis
  • Uitgebreide intake vooraf
  • Maatwerkprogramma
  • Herkenbare praktijkcases
  • Direct toepasbaar in eigen praktijk

Aanbod trainingen

Commerciële gespreksvoering

De commerciële gesprekstrainingen van Zenith helpen commerciële medewerkers hun scoringskans te vergroten bij nieuwe en bestaande klanten. Onze trainers doen dit door ervaring te delen en de benodigde kennis en vaardigheid aan te reiken. Dit geeft  het vertrouwen om verkoopgesprekken vanuit een beproefde structuur en met overtuigingskracht te voeren.

Bekijk trainingen

Onderhandelen

Centraal in ons curriculum staat het thema Onderhandelen. Zenith heeft in haar ruim 20-jarig bestaan, talloze organisaties ondersteund bij het voorbereiden en voeren van onderhandelingsgesprekken. We geven onze deelnemers handvatten en een beproefd model om een onderhandeling succesvol voor te bereiden en uit te voeren.  Onze trainers geven deelnemers en opdrachtgevers daarnaast ook praktische adviezen, gebaseerd op hun eigen kennis en praktijkervaring.

Bekijk trainingen

Jaargesprekken

Leveranciers en afnemers in diverse branches, maar FMCG in het bijzonder, voeren jaarlijks een reeks gesprekken over de samenwerking voor het volgende jaar. We noemen dit het Jaargesprek. Zenith heeft zowel voor leveranciers als retailers een format ontwikkeld om de jaargesprekkencyclus vorm te geven.

Bekijk trainingen

Resultaatgericht beïnvloeden

Inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen zorgt voor meer wederzijds begrip en de mogelijkheid tot een betere onderlinge afstemming. Deze afstemming heeft een positief effect op het gespreksresultaat.

Bekijk trainingen

Teamcoaching

Om optimale commerciële resultaten te behalen heeft een team de inspiratie en coaching van zijn leidinggevende nodig. Zenith heeft een aantal krachtige trainingsformats die teamleiders helpen bij de diagnose van hun team en het kiezen van de juiste coachingsstijl.

Bekijk trainingen

Follow-upmodules

Zenith heeft een aantal additionele modules die tijdens follow-uptrainingen kunnen worden toegevoegd als de situatie daarom vraagt. Ze passen in principe zowel  bij commerciële trainingen als bij de trainingen Resultaatgericht Beïnvloeden en Teamcoaching.

Bekijk trainingen

Kunnen we u helpen?

Wilt u meer weten over Zenith en ons trainingsaanbod, of heeft u een specifieke vraag over een van onze trainingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op

Stel uw vraag aan Zenith