Open-trainingen

Inspelen op individuele leerbehoeften

Open-trainingen zijn bedoeld voor individuele deelnemers afkomstig vanuit verschillende bedrijven. De programmaopzet en casuïstiek kenmerken zich door een uniform karakter.

De meerwaarde van een open training:

  • Toegankelijk en uitgekristalliseerd programma
  • Extra dynamiek door deelnemers uit meerdere bedrijven
  • Inspelen op individuele leerwensen
  • Persoonlijke intake met leidinggevende en deelnemer
  • Aansluiten van nieuwe medewerkers op het niveau van het team

Aanbod open trainingen

Commercieel onderhandelen

Voor de zwaardere en/of complexe inkoop- en verkoopgesprekken reikt deze training kennis en vaardigheden aan om een onderhandelingsstrategie voor te bereiden en deze op professionele wijze stapsgewijs uit te voeren.

Bekijk deze training

Commercieel Onderhandelen Vervolg

Deze training is de follow-up van de training Commercieel Onderhandelen.

Naast een refresh van de theorie, gaan we dieper in op belangengerichte en strategische onderhandelingen. Ook besteden we nadrukkelijk aandacht aan scenariodenken.

Bekijk deze training

Customer Challenge

Moderne verkooptraining anno 2020.

Als reactie op veranderende omstandigheden in de salesomgeving, met mondiger en beter geïnformeerde klanten als gevolg, kiest de Challenger voor een assertiever houding. In deze training leren we de deelnemers om stelling te durven nemen en de klant op basis van ‘facts and figures’ te overtuigen van nieuwe inzichten die om andere keuzes vragen.

Bekijk deze training

Kunnen we u helpen?

Wilt u meer weten over Zenith en ons trainingsaanbod, of heeft u een specifieke vraag over een van onze trainingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op

Stel uw vraag aan Zenith