Commerciële gespreksvoering

De vaardigheidstrainingen van Zenith helpen commerciële medewerkers hun scoringskans te vergroten bij het werven van nieuwe klanten en het uitbouwen van bestaande commerciële relaties.

Aanbod trainingen

Verkopen met impact

De training Verkopen met impact is een training voor deelnemers die aan het begin staan van hun commerciële carrière en derhalve nog over onvoldoende kennis, inzicht en vaardigheid beschikken op het gebied van commerciële gespreksvoering.

Bekijk training

Customer Challenge

De training Customer Challenge leert verkopers om klanten in gelijkwaardigheid tegemoet te treden. Daarnaast verschaffen ze de klant een voortschrijdend inzicht waardoor deze zijn standpunt gaat herijken en ontvankelijk wordt voor advies van de verkoper.

Bekijk training

Telefonisch Verkopen

De training Telefonisch Verkopen is bestemd voor medewerkers Telesales, Verkoop Binnendienst, Commerciële Binnendienst, Klantenservice en Customer Care die nog over onvoldoende kennis, inzicht en vaardigheid beschikken om telefonisch (meer) te verkopen.

Bekijk training

Telefonisch Afspraken Scoren

Tijdens de training verwerven de deelnemers kennis, inzicht en vaardigheid om afspraken te maken door middel van telefonische acquisitie.

Bekijk training

Concept Selling

De training Concept Selling is bestemd voor commerciële medewerkers die een nieuw concept of product in de markt moeten zetten.

Bekijk training

Presentatietechnieken

De training Presentatietechnieken is bestemd voor deelnemers die vanuit hun functie verantwoordelijk zijn voor het geven van interne en/of externe zakelijke presentaties.

Bekijk training

Kunnen we u helpen?

Wilt u meer weten over Zenith en ons trainingsaanbod, of heeft u een specifieke vraag over een van onze trainingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op

Stel uw vraag aan Zenith